04 June 2007

tobogane #1

parcul floreasca
parcul tei
(vis'a'vis de facultatea de constructii)
de notat absenta scarii
strand parasit pe lacul floreasca
(langa o baza sportiva apanova, peste lac de parcul floreasca)

7 comments:

maria said...

mai era un tobogan de beton in drumul taberei, langa scoala generala 164 (piata moghioros). nu stiu daca mai e

Andreea Vasile said...

Inca unul din beton undeva inspre Doamna Ghica. Stiu ca il vedeam mereu din 282. Tare ala din Floreasca, mi-am tesit curul pe el in copilarie :-)

Anonymous said...

Ala din Floreasca e realizat chiar de Ion Mincu. E tare ca e facut "in consola", asa cum nu mai e nici un altul prin Bucuresti.

axelanti said...

am fost aseara la cele din floreasca si moghioros, sunt intacte amandoua. nu am rezistat sa nu le "cuceresc" culmile. am facut aceasta incursiune pt a-l vedea pe viu pe cel din floreasca pt ca, nu stiu daca stiti, exista unul identic pe langa cinematograful gloria(balta alba), mai precis in spatele blocurilor dinspre blocul potcoava. din pacate, acest tobogan a fost demolat de primaria sectorului 3 pt care nu mai am pic de respect... insa, acum 4 ani am facut niste poze pe film de 60 mm pt un concurs. asa ca pot scoate un poster cat peretele din sufragerie:D in virtutea amintirii din copilarie. keep on the good work! o sa revin

Iulia said...

cel dinspre DOamna Ghica e cel din Parcul Tei pe care l-au demolat cand au " imbunatatit " Parcul Tei, era cel mai tare, ma dadeam cu sticla cand eram copil:))..memories:)

axelanti said...

am revenit, dupa mai bine de 3 ani. Cel din Tei e istorie, pe cel din Moghioros nu l-am mai gasit(dar o sa trec sa-l caut mai amanuntit), cel din Floreasca avea acum cateva luni un gard de santier in jurul lui(sper ca nu pt a-l demola), iar cel de pe malul lacului Floreasca e inca intreg, dar ii lipseste scara. cam atat cu stirile proaspete

Unknown said...

Buna seara, știe cineva daca era un astfel de tobogan in zona Cotroceni -Opera?
Mă rod amintiri din copilărie... :)